MADANA – Kruidenstempelmassage

MADANA LICHAAMSMASSAGE MET WARME  KRUIDENSTEMPELS

De Madana kruidenstempelmassage is een volledige lichaamsmassage met warme kruidenstempels. De kruidenstempels worden afgestemd op de persoonlijke constitutie (V-P-K) en hebben elk hun specifieke werking. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

De kruidenstempels worden verwarmd tot een aangename 50 °C, waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid en de geest.

Een kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid. (panchakarma)De kruidenstempels worden op temperatuur gebracht door ze voor te verwarmen in warme olie waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Vervolgens wordt het lichaam met de stempels gemasseerd, waarbij er ruim aandacht wordt besteed aan de energiebanen van het lichaam.

Een massage met kruidenstempels geeft een weldadig gevoel van ontspanning.
Niet voor niets vormt het een belangrijk onderdeel van veel Ayurvedische / Wellness behandelingen.

Het kruidenmengsel komt tijdens de massagebehandeling uit het linnen builtje vrij en kan zo optimaal op het lichaam inwerken.

• ontspannend en reinigend • activeert de stofwisseling • versterkt het immuunsysteem • bevordert de spijsvertering

1u15- €79 –  TIP: Ideaal als herfst- of winterbehandeling.

Voor we starten met de oliemassage, gaan we eerst het lichaam lichtjes scrubben om dode huidcellen te verwijderen zodat de olie en de kruiden beter kunnen inwerken.