Therapeutische behandelingen

De Ayurvedische behandelingen van LakShmi zijn in de eerste plaats therapeutisch te noemen. Ze hebben als doel dat ze zowel geestelijke als lichamelijke klachten gaan verminderen. Het is een natuurlijke geneeswijze afkomstig van Ayurveda.

Ayus betekent in het Sanskriet ‘leven’ en Veda staat voor ‘wetenschap’ of ‘kunst’. Wat dat betreft richt Ayurveda zich op het gezond door het leven gaan, bijvoorbeeld door met uzelf in balans te komen. De Ayurvedische geneeswijze geldt bovendien als een officiële wetenschappelijke geneeskunde, zoals geaccrediteerd door de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO).

Ayurveda vind zijn oorsprong in India én geldt als de oudste geneeswijze. Het maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke kruiden, waarmee je de kwaliteit van het leven kunt verbeteren. Het richt zich op de bron van eventuele problemen, om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen om je weerstand én immuniteit aanzienlijk te verhogen (ontslakken).

Een Ayurvedische behandeling brengt balans in geest, lichaam en ziel.

BEHANDELINGEN

Crio Gamathi

Crio Gamathi is een behandeling voor zware en vermoeide benen. Dit bekom je als er te veel afvalstoffen worden opgeslagen in de cellen alsook wanneer er een stagnatie is van de doorbloeding of wanneer er te veel vocht in de benen blijft door een slechte functionerende lymfedoorstroming.

Bij warmte, zoals de zomerperiode,, kunnen de bloedvaten gaan uitzetten én kan dit een vervelend gevoel nalaten. Alsook bij zwangerschap en een staand beroep kan je last krijgen van een slechte bloed- en lymfecirculatie.

De Crio producten van LakShmi zijn speciaal hiervoor ontworpen om de doorbloeding te gaan verbeteren, ze zorgen voor een lymfedrainage, versterken de haar- en bloedvaten én zorgen tevens voor een verkoelend effect. Je ervaart meteen lichtheid in de benen.

Deze behandeling bestaat uit:

=> Scrub van de benen met de Ahimsa Silk gloves

=> Drainerende massage van de benen met een verkoelende massage olie met munt én eucalyptus.

=> Pakking op basis van algen én klei met essentiële oliën die het vocht en de afvalstoffen gaan afdrijven.

=> Serum dat de bloedvaten gaat versterken en de circulatie van de benen gaat verbeteren.

=> Drainerende crème of een Ice gel wordt in gemasseerd na de behandeling en wordt tevens geadviseerd voor thuisgebruik.

1u – €65

TIP! Dit is een heerlijke “zomer” behandeling die je kan combineren met een gelaatsverzorging 1u30 – €85

 

Te koop in onze webshop

 

Anti-cellulite behandeling

De anti-cellulite behandelingen zijn unieke behandelingen met een holistische benadering. We kijken naar het geheel. Hoe is je spijsvertering, je slaappatroon, je dieet, stress,…

Dit zijn allemaal aspecten die belangrijk zijn bij de ophoping van afvalstoffen. Daarom gaan we ons niet enkel focussen op de billen en de benen maar we gaan ook de zenuwbanen op de rug bewerken d.m.v. een rugmassage, de spijsvertering wordt gestimuleerd door een buikmassage, de voeten worden gemasseerd omdat hierdoor reflexpunten worden gestimuleerd die een heilzame werking heeft op de verschillende lichaamsprocessen en er wordt aandacht besteed aan spanning in je nek- en schouders.

Het is niet zomaar een cellulite behandeling maar een “totaal” beleving.

LakShmi biedt 3 verschillende behandelingen aan voor verschillende soorten cellulite:

=> Met oedeem (vocht) 

Hiervoor gebruiken we de Garshan Dren producten die zeer effectief zijn in het afdrijven van vocht én afvalstoffen.

=> Harde cellulite

Hiervoor gebruiken we de Garshan Slim producten. Bij deze vorm van cellulite zijn de vetcellen heel compact én gaan we d.m.v. opwarming de vetcellen weer vloeibaar maken om ze zo beter te kunnen afvoeren. Dit is vooral cellulite dat voor komt bij sporters en stevige spieren. De rode algen die in deze producten worden gebruikt zorgen dat de huid heel warm gaat aanvoelen én de doorbloeding gestimuleerd wordt.

Tip: Héérlijke winterbehandeling of voor mensen die het steeds koud hebben.

=> Zachte slappe cellulite 

Wanneer je huid verslapt is, door ouder worden of door het jo-jo effect, denk maar aan 5 kilo aankomen om daarna weer die 5 kilo af te vallen…. of wanneer er een verstoring is in de bloedcirculatie dan gebruiken we het beste de Garshan Tonic producten. Deze producten gaan de huid weer eerder verstevigen en de aders versterken. Hier zitten ook rode algen in, in een iets kleinere hoeveelheid dan de Garshan Slim, dus deze voel je ook als warm en tintelig op de huid.

Bij een eerste keer voor een cellulite behandeling wordt er een intakegesprek gedaan en er wordt een behandelplan opgesteld.

Losse behandeling anti-cellulite zonder intakegesprek 1u. €65

Eerste behandeling met intakegesprek en advies 1u30  €85

Behandeling in kuur 2- of 3x per week voor 12 ritten => €660 => €55 per rit/1u.

In een anti-cellulite kuur kom je de eerste 2 weken 2 of 3x, de volgende weken bouwen we de intensiteit van de behandeling af naar 1x per week.

Een kuur wordt enkel gestart wanneer de klant gemotiveerd is en bereidt is om ook de behandeling thuis te ondersteunen met de Ahimsa silk gloves scrub, de krachtige Garshan serums, de Garshan anti-cellulite crème, eventueel wanneer nodig ondersteuning van binnenuit met de Tisama kruidendranken én een aangepast dieet.

Hierdoor bekom je het beste resultaat => happy you!

Tip! Deze behandeling kan je uitbreiden met een Swedana stoomcabine behandeling 20min. / €15

 

Lichaams “massage” scrub

Deze unieke lichaamsscrub van LakShmi zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd waarna je huid weer gaat glanzen en zachter aanvoelt. Daarnaast wordt ook aanmaak van nieuwe huidcellen versneld en de doorbloeding verbeterd. Het is een massagescrub van het ganse lichaam dat wordt uitgevoerd met de Garshan Tonic Salt scrub.

Bijzonder aan deze minerale zoutscrub is dat de mineralen diep in de huid doorwerken en de afvalstoffen aan zich bind om zo het lichaam te verlaten. Je kan het zien als een diepe detox-scrub. De plantaardige olie deze scrub zit blijft op de huid en na het afspoelen met water blijft deze voedende olie nog tot dagen na de behandeling voelbaar.

45min – €40

Tip! Ideaal voor thuis regelmatig te gebruiken. Een srub én bodycrème in één. Ideaal ook voor de voeten te scrubben en de eelt of droge huid aan de hielen te verhelpen.

 

salt scrub website
Te koop in onze webshop verkoopprijs €32,95 / 500ml.

 

Garshan lichaamsscrub met Ahimsa Silk Gloves

Deze unieke handschoenen gemaakt van ruwe zijde zijn ideaal voor een droge (scrub) massage en bereidt de huid voor om kruidenolie en verdere werkstoffen van de producten op te nemen.
Het verbetert het metabolisme en de doorbloeding in de bindweefsels.
En geeft het lichaam en de geest een vitaal gevoel.

Deze droge massagescrub kan voor iedere massage toegepast worden, tevens worden deze handschoenen ook geadviseerd om zelf regelmatig jezelf of je partner te scrubben alvorens verder olie of bodycrème aan te brengen.

20min – €15 – Te koop in onze webshop

 

 

Swedana – stoomcabine – zweettherapie

Swedana – ofwel zweettherapie met behulp van een zweetkist – is een reinigingstherapie waarbij de afvalstoffen door warmte opgelost worden. Een swedana behandeling is een onderdeel van de authentieke panchakarma (reinigingsritueel), hierbij gaan de kanalen en poriën in het lichaam wijd open, zodat de afvalstoffen gemakkelijk naar buiten komen of binnenin het lichaam naar het darmkanaal gevoerd worden.

Deze behandeling kan je als losse behandeling nemen maar het beste is deze zweettherapie in combinatie met een kruidenoliemassage, een detox-scrub of een anti-cellulite behandeling boeken.

Dit is een unieke behandeling die in een zuiveringskuur (panchakarma) iedere keer samen met een andere Ayurvedische massage of behandeling wordt gedaan om de afvalstoffen die los zijn gemasseerd goed te kunnen verwijderen.

Tip! Ideaal in de winter om op te warmen en heeft hetzelfde (eigelijk beter) effect als een stoombad/hamam.

Losse behandeling 30 min.  €25 –

Swedana in combinatie met een andere behandeling €12,50

Boek online

2018-02-22-PHOTO-00001939

 

Kumari – Verstevigende gezichts – en lichaamsverzorging

Deze behandeling is een verstevigende behandeling van het ganse lichaam met het gebruik van speciale essentiële oliën en massagetechnieken die het bindweefsel versterken en voeden tot in de diepere huidlagen.

Kumari AHA fruitzuurpeeling verwijdert op een dieper niveau de dode huidcellen en zorgt voor celvernieuwing.
Een verstevigend serum in combinatie met een bindweefselmassage en een alginaatmasker zorgen dat de huid na de eerste behandeling al strakker aanvoelt en de lijntjes al minder zichtbaar zijn.
Deze behandeling is zeer geschikt voor de droge en dunne huid maar geeft ook een futloze huid terug energie, een beter doorbloeding én een mooie uitstraling.
De fruitzuurpeeling is zeer geschikt  bij acné, pigmentvlekken, grove poriën, => om de huid weer egaler, fijner én mooier te maken.

De Kumari verstevigende lichaamsbehandeling bestaat uit een lichaamsscrub met  Ahimsa Silk Gloves, het aanbrengen van een verstevigende Kumari bodycrème en een Deep Tissue Kumari Rugmassage om de lange rugspier en de spieren rond de schouderbladen los te maken.

1u30  €115  => – Boek online

626147f7-3d29-4c09-9750-f7cbd4c6bc1a
Te koop in onze webshop

Detox massage

Dit is een unieke WellnessOase Namaste behandeling die door de eigenaresse zelf is samengesteld. Een massage die niet alleen ontspannend is maar ook zorgt voor het elimineren van afvalstoffen, het verzachten en voeden van de huid én je een lichter gevoel geeft.

Bestaande uit:

=> Minerale zoutscrub van de benen, de mineralen in deze scrub zorgt ervoor dat de afvalstoffen en verzuring die in de spieren en de gewrichten aanwezig kunnen zijn verwijdert worde
=> Drainerende modderpakking (Garshan Dren) van de benen, het verbetert de afvoer van afvalstoffen en vocht.
=> Massage van de darmen d.m.v. een ontspannende buikmassage met een specifieke olie die de werking van de darmen gaat stimuleren en tevens mee zorgt dat slechte bacteriën sneller verwijdert zullen worden. Ter afsluiting wordt op de buik een modderpakking van rode algen en zeewier aangebracht, dit heeft een opwarmend effect en verwijdert vocht en vet uit het weefsel.
=> Massage reiniging, scrub en dieptereiniging van het gezicht dit verwijdert onzuiverheden en doet de huid weer stralen.

1u30 – €89 – Boek online

 

Anahata behandeling – Hartchakra

Deze unieke WellnessOase Namaste behandeling is samengesteld speciaal voor Valentijn maar door de vele lovende reacties van onze klanten staat deze nu ook standaard op onze Wellnesskaart. Dit is een behandeling waar gebruik wordt gemaakt van edelstenen en essentiële oliën speciaal gericht op het hartchakra – Anahata.

Het bevorderd zelfliefde, compassie, vreugde, het opent je hart en stelt je in staat weer liefde te mogen ontvangen van anderen.

Deze behandeling kan geboekt worden voor 1 of voor 2 personen.

Bestaande uit:

=> Heerlijk aardend voetbad met essentiële oliën

=> Een hydraterende, verzachtende oogverzorging met een edelsteen rozenkwartsmassage

=> Een warmtegloed van warme stenen, gelegd op plaatsen waar organen en spieren ontspanning vragen

=> Voedende en warme keratine behandeling van de handen gevolgd door een handreflexzonemassage

=> Minerale oliescrubmassage van de benen en de voeten, de mineralen dringen diep tot in de huid en onttrekken zo de afvalstoffen uit de cellen => Detox

=> Een  massage met een kristalpen en een bewuste ademhaling met essentiële oliën die inwerken op de energetische trilling  van het hartchakra

=> Ontspannende massage van hals, decolleté, nek en schouders

1 persoon – 1u – €65 –  Boek online
2 personen – 1u30 – €110 –  Boek online

Tip! Ideaal om met 2 te genieten! Cadeau-tip voor Valentijn, verjaardag, huwelijksverjaardag,…

 

Surya behandeling – compleet

Deze behandeling bestaat uit:

 • Voetbad met essentiële oliën.
 • Tijdens het voetbad wordt een Shirobhyanga uitgevoerd, dit is een Indische hoofdhuidmassage.
 • De pure sesam olie die wordt gebruikt voedt de hoofdhuid en haren. Door de stimulatie van de hoofdmassage krijgen de haren energie om te groeien en verminderd het tevens de onrust in het hoofd.
 • Nadien ervaar je een Shiatsu drukpuntmassage, deze stimuleert de kundalini energie langs de rugwervel, verminderd stress rond de schouderbladen en zorgt voor helende energie naar organen via drukpunten op handen en voeten.
 • Er wordt een volledige minerale zoutscrub massage gedaan. Het zout is afkomstig van de dode zee en is rijk aan voedzame olie. De minerale zouten trekken diep door tot in de huid en hebben de kracht om afvalstoffen aan zich te binden waardoor deze uit de lichaamscellen via de lymfe worden afgevoerd.
 • Gelaatsreiniging aangepast met producten die bij je huidconstitutie passen, dieptereiniging met een natuurlijkefruitzuurpeeling, een gelaat-nek-schouder massage met een multi-vitamine serum.
 • Een klankschaalbeleving dat je volledig tot rust brengt en je dieper doet zakken in ontspanning. De trillingen voel je als een warme energiegloed langs je lichaam glijden en de klanken zorgen dat je hoofd volledig leeg wordt en er geen gedachten meer kunnen binnentreden.
 • Er wordt gebruik gemaakt van hotstones, warme handdoeken, verwarmingsdeken en een voetenwarmer.Dit alles is afhankelijk van de buitentemperatuur en van jouw persoonlijke wens wat voor de behandeling besproken wordt.

1u45 – €115 – boek online

Surya behandeling – zonder gelaatsverzorging

Deze behandeling bestaat uit:

 • Voetbad met essentiële oliën.
 • Tijdens het voetbad wordt een Shirobhyanga uitgevoerd, dit is een Indische hoofdhuidmassage.
 • De pure sesam olie die wordt gebruikt voedt de hoofdhuid en haren. Door de stimulatie van de hoofdmassage krijgen de haren energie om te groeien en verminderd het tevens de onrust in het hoofd.
 • Nadien ervaar je een Shiatsu drukpuntmassage, deze stimuleert de kundalini energie langs de rugwervel, verminderd stress rond de schouderbladen en zorgt voor helende energie naar organen via drukpunten op handen en voeten.
 • Er wordt een volledige minerale zoutscrub massage gedaan. Het zout is afkomstig van de dode zee en is rijk aan voedzame olie. De minerale zouten trekken diep door tot in de huid en hebben de kracht om afvalstoffen aan zich te binden waardoor deze uit de lichaamscellen via de lymfe worden afgevoerd.
 • Gelaatsreiniging aangepast met producten die bij je huidconstitutie passen, dieptereiniging met een natuurlijkefruitzuurpeeling, een gelaat-nek-schouder massage met een multi-vitamine serum.
 • Een klankschaalbeleving dat je volledig tot rust brengt en je dieper doet zakken in ontspanning. De trillingen voel je als een warme energiegloed langs je lichaam glijden en de klanken zorgen dat je hoofd volledig leeg wordt en er geen gedachten meer kunnen binnentreden.
 • Er wordt gebruik gemaakt van hotstones, warme handdoeken, verwarmingsdeken en een voetenwarmer.Dit alles is afhankelijk van de buitentemperatuur en van jouw persoonlijke wens wat voor de behandeling besproken wordt.

1u15 – €69 – boek online