Natuurlijk ontharen met EpiLend

Een speciale natuurlijke hars, dat het haar niet afbreekt, maar zachtjes uit de haarwortel verwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid. EpilResin wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zuren, chemische of schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met natuurlijke bestanddelen waaronder Bourbon Geranium (Pelargonium Rosat Group) en Larrea Divaricata, voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking; Bromelaïne en Papaïne gaan de haargroei tegen, terwijl Shea boter en essentiële oliën een verzachtende, vocht inbrengende en helende functie

 

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE EERSTE BEHANDELING

EpilEnd is een maandelijkse behandeling, waarbij je vanaf de vierde behandeling een merkbaar verschil merkt in de structuur van het haar en de haardikte. Haren komen lichter terug en groeien veel trager. Na de tweede behandeling merk je al significante vermindering in de haargroei en blijvende resultaten kunnen bekomen worden vanaf de derde behandeling.

Bij deze unieke ontharingsmethode hoort een stappenplan => Reiniging, peeling, voeden én hydrateren =>  haarvermindering.

Je krijgt van ons advies naar thuisverzorging om je huid voor te bereiden op een ontharingssessie en wanneer je op onze ontharingstafel ligt gaan we eerst de huid voorbereiden om zo een goed mogelijk én pijnloos resultaat te bekomen.

 

 

Gelaat

Bovenlip €10
Kin €10
Wenkbrauwen €10
Wangen €12
Wenkbrauwen en bovenlip of kin €15
Gehele gezicht €25
Bikinilijn/sliprand €20
Bikini gedeeltelijk/streepje op de venusheuvel €30
Bikini volledig inclusief bilnaad €40
Onderbenen + knie €40
Volledige benen €50
Volledige benen + Bikinilijn €60
Oksels 1ste keer €25
Oksels onderhoud €15
Onderarmen €35
Ontharing volledige benen bij mannen €65
Ontharing borst bij mannen €40
Ontharing rug bij mannen €40
Géén intieme zone bij mannen.
Combinaties mogelijk mét combinatie korting!