DETOXMASSAGE

Detox massage

Dit is een unieke WellnessOase Namaste behandeling die we zelf hebben samengesteld. Een massage die niet alleen ontspannend is maar ook zorgt voor het elimineren van afvalstoffen, het verzachten en voeden van de huid én je een lichter gevoel geeft.

Bestaande uit:

=> een minerale dode zoutscrub massage van de benen, de mineralen in deze scrub zorgen ervoor dat de afvalstoffen en verzuring die in de spieren en de gewrichten aanwezig kunnen zijn verwijdert worden


=> een drainerende modderpakking (Garshan Dren) van de benen, het verbetert de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht.


=> een massage van de buik met een specifieke olie (Udara) die de werking van de darmen gaat stimuleren en tevens mee zorgt dat afvalstoffen sneller verwijdert zullen worden. Ter afsluiting wordt op de buik een modderpakking van rode algen en zeewier (Garshan Slim) aangebracht, dit heeft een opwarmend effect en verwijdert vocht en vet uit het weefsel.


=> een massage reiniging, scrub en dieptereiniging (fruitzuurpeeling) van het gezicht dit verwijdert onzuiverheden en doet de huid weer stralen.

=> een deep tissue rug- nek- schoudermassage met een speciale olie om de verzuring uit de spieren te halen. (Art Reum)

1u30 – €89, –