DETOX BEHANDELINGEN

“Detox” is een functie dat ons lichaam van nature doet en het automatisch regelmatig uitvoert.

Volgens AYURVEDA is het doel om de natuurlijke neiging van het lichaam voor het reinigen, te optimaliseren. Want dit is de veiligste manier dat je geen gifstoffen in je lichaam opslaat. Naarmate we ouder worden gaan bepaalde lichaamsfuncties alsook het ontgiftingsproces van het lichaam trager werken.

We zijn allemaal mensen. We nemen af en toe (of vaker) deel aan de uitspattingen die het leven te bieden heeft.

Panchakarma, het ayurvedische detox plan?

Een uitgebreid diep en intens reinigingsproces uit de Ayurveda is Panchakarma. Deze reinigingskuur is voor ieder persoon anders. Een Pitta (vuur) persoon krijgt een ander programma dan een Vata (koud) persoon.

Speciaal voor jou wordt een programma ontwikkeld door een ayurvedische arts. Deze intense detox wordt meestal een keer in het jaar gedaan. Panchakarma is een beproefde reeks van ontgiftende, balancerende en voedende therapieën uitgevoerd over een reeks van 3, 5, 7 of meer dagen.

Bij WellnessOase Namaste kan je zelf een Wellness Detox programma samenstellen in overleg met de Wellness Specialiste. Je kan kiezen uit enkele detox-behandelingen en een specifiek voedingsprogramma dat helpt om het lichaam te ontgiften.