ANTI- AGE TIMELESS CUPPING

Een intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren.

De cuppingmassage kun je vergelijken met de effecten van een diepe bindweefselmassage. Op een juiste manier toegepast is dit een zeer ontspannende en diepe gelaatsmassage.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Cupping bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Cupping is een eeuwenoude massagetherapie afkomstig uit het verre oosten. In de Oosterse geneeswijzen worden cups al eeuwenlang gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de druk- of marmapunten van het lichaam te behandelen waardoor stagnatie wordt opgeheven en de energie beter gaat stromen.


Volgens Ayurveda is stagnatie en ophoping van afvalstoffen de oorzaak van disbalans en veroudering. Het doel van een behandeling met de cups is om deze stagnatie op te heffen.