ANANDA ANTI-STRESS AROMATHERAPIE

Bij deze gezichtsverzorging wordt er gebruik gemaakt van verschillende essentiële oliën en een floralwater aangepast aan je constitutie dat je na de massage mee naar huis krijgt om de behandeling thuis verder te zetten.

Door een specifieke drukpuntmassage gaat de energiestroming verbeteren en worden er verschillende processen geactiveerd. Men krijgt ook meer stilte in je hoofd waardoor je ruimte krijgt en nieuwe inzichten.

Essentiële oliën werken in op het zenuwstelsel, ze worden zowel via de geur als via de huid opgenomen in het hele systeem, via de hersenen worden er zo signalen gestuurd naar de rest van het lichaam en helpt zo bij het zelf-herstellend vermogen van de mens.

Er wordt tijdens de ANANDA ANTI-STRESS BEHANDELING specifieke aandacht besteed aan de reflexpunten van de handen en de voeten.

Er wordt een ontspannende massagereiniging van het gezicht gedaan alvorens we het gezicht gaan masseren met een specifieke drukpuntmassage en een edelsteenmassage van rozenkwarts.

Er wordt ook extra aandacht aan nek- en schouders besteed en voor we van start gaan worden jou persoonlijke wensen ook nog besproken.

Een floralwater ter waarde van €11,60 krijg je mee naar huis om de behandeling thuis verder voort te zetten.

1u15 – €79-